Nyhedsbrev fra LiebhaverSkovfogeden august 2013
 

Kom til Åben Natur i skønne omgivelser

Oplev hvordan du kan blive inspireret til at udvikle naturen på din landejendom

Mens vores piger har plasket rundt i vandet i den dejlige sommer, har Alis og jeg nydt de dejlige aftener. Ofte med et glas køligt hvidvin fra vores vinmark. Så nu er jeg igen propfuld af energi, og jeg ser med glæde frem til sensommeren og efteråret.

For det er en fantastisk årstid. Jeg glæder mig til at plukke de røde æbler fra træernes grene, og jeg fascineres hvert år af de gyldne farver og de store flokke med gæs, der flyver højt oppe over landskabet i jagten på føde.

Åben Natur i Kibæk

Sensommeren bliver ikke mindre smuk i skønne omgivelser som hos familien Heesgaard i Kibæk. Torsdag 12. september kl. 18.30 kan du bl.a. opleve familiens nye 6000 kvadratmeter store søer, 3 ½ hektar naturskov, bække og læbeplantning. Alt sammen forenet i en gemmearbejdet helhedsplan for området om familiens landejendom.

Jeg er utrolig glad for, at familien har valgt at ”åbne dørene”, så du får mulighed for med egne øjne at se, hvordan en helhedsplan for et naturområde kan skabe en uvurderlig herlighedsværdi gennem en smuk udsigt og forbedret jagtmuligheder.

På turen rundt i området fortæller jeg og familien om vejen fra idé til færdigt projekt. Du kan naturligvis stille spørgsmål undervejs. Du er velkommen til at tage familien eller naboen med. Turen sluttes af med kaffe og kage. Derfor er tilmelding nødvendig til ch@liebhaverskovfogeden.dk eller 40 13 44 29. Arrangementet holdes på Hveddevej 33, 6933 Kibæk.

Nyt ansigt i LiebhaverSkovfogeden

Mette Skov Mærsk er uddannet Skov- og Landskabsingeniør og Miljø- og Naturteknolog. Mette brænder for at skabe mere natur og et bedre miljø i Danmark. Jeg ser frem til at samarbejde med Mette. Ansættelsen giver mig mere tid til at komme ud i marken, følge alle projekter tæt og yde en så god service som overhovedet muligt.

Mette er 34 år, er gift og har 3 børn. Hun har tidligere arbejdet ved BaneDanmark.

Dagens busk: Skovhassel (Corylus avalana)

På min aftentur med hunden kommer jeg hver dag forbi det levende hegn, som er vist på billedet. Hegnet er domineret af hassel, som er en vildtvoksende busk. Den er velegnet i skovbryn og læbeplantninger, og om cirka en måned er hasselnødderne modne.

Det er overvejene egern og mus som nyder godt af de næringsrige nødder. Hasselbusken kan blive cirka 10 meter høj og er karakteriseret ved at have meget lige og opadstræbende grene.

Tidligere blev hassel brugt som bl.a "gærdsel". Man brugte de stærke, tynde og lige grene til at flette hegn som kunne holde husdyrene ude af de dyrkede marker. Haslen er hurtigvoksende og robust og står med sine store, iøjnefaldende hanrakler vinteren over.

Gratis ejendomstjek

Få et gratis tjek af din landejendom. Vi giver dig en hurtig og uforpligtende vurdering af dine muligheder for en helhedsplan for naturen på din landejendom.

Bestil gratis ejendomstjek >>

 

Totalløsning step for step

  • Bestil et gratis ejendomstjek eller ring

  • Telefonsamtale

  • Vi mødes på din landejendom

  • Du modtager et gennemarbejdet skitseforslag og budget

  • Tilladelser og evt. søge tilskud

  • Projektet realiseres

  • Opfølgning - hvordan går det?

Tilmeld dig Åben Natur

Åben Natur torsdag 12. september kl. 18.30.

Familien Heesgaard
Hveddevej 33
6933 Kibæk

Efter turen rundt i det nyanlagte naturområde serveres kaffe og kage.

Derfor vil vi bede dig om at tilmelde dig på ch@liebhaverskovfogeden.dk eller 40 13 44 29.

Test

Det rigtige valg
Hos Annette og Jørn er smilene brede, de traf det rigtige valg
  
    
  
LiebhaverSkovfogeden ApS   ⋅   Skibetvej 40   ⋅   7100 Vejle   ⋅   TLF 40 13 44 29   ⋅   ch@liebhaverskovfogeden.dk
Afmeld nyhedsbrevSend til en ven »