Skov- og Landskabsrådgiver søges

LiebhaverSkovfogeden er en mindre rådgivnings- og entreprisevirksomhed, som har specialiseret sig i at skabe interessante og enestående skov- og landskabsløsninger. Vi servicerer kunder, som ønsker at plante skov med klimaformål eller på anden måde optimere deres skov-, jagt- og landejendomme. Vi går meget op i at levere individuelle totalløsninger i samarbejde med både kunder og vores leverandører.

Vi oplever stor tilgang af kunder og projekter, og derfor søger vi en ny kollega til holdet, som vil få ansvaret for egne kunder og stor frihed til selv at skabe og gennemføre løsninger.

Om jobbet

Du vil få ansvaret for projekter inden for skovrejsning, etablering af vådområder, jagtoptimering med videre. Du har den direkte kundekontakt og udvikler i samarbejde med kunden den optimale og værdiskabende løsning. Du rådgiver om muligheder, regler og støtteordninger og sikrer den komplette gennemførelse af projektet med store krav til kvalitet og service.

Du udvikler selvstændigt nye og langvarige kunderelationer, og du forstår, at perspektivet på skov- og landskabsløsninger rækker mange år og generationer frem. 

Du vil blive grundigt oplært af Skovfoged Claus Hemmingsen, og den rette kandidat vil på sigt have mulighed for at blive medejer af virksomheden.

Om dig

Vi forventer, at du er uddannet Skov- og Landskabsingeniør, Forstkandidat, Jordbrugsteknolog eller måske Landskabsarkitekt. Du har gerne 3-5 års erfaring fra en lignende stilling i skov- eller landskabsbranchen.

Du har måske rådgivererfaring eller interesse herfor, og du forstår, hvordan projekter struktureres og gennemføres. Det vil være en stor fordel, hvis du behersker regelområdet, har erfaring med myndighedsbehandling og kan visualisere i relevante tegneprogrammer, også gerne 3D.

Som person er du selvdrevet, aktiv og ansvarlig. Du er praktisk anlagt, kan tænke kreativt og nyder at hjælpe kunden frem til optimale løsninger, hvilke du leverer med engagement, høj faglighed og præcision.

Vores omgangstone er åben, direkte og uformel. Teamet udvikler løsningerne i fællesskab med udgangspunkt i vores hyggelige lokaler på ejendommen i Skibet, lidt vest for Vejle.

Vi tilbyder

•    En enestående mulighed for personlig udvikling og selvstændighed i jobbet
•    Et spændende kundesegment med mange varierende opgaver
•    Attraktiv lønpakke som svarer til dine kvalifikationer og indsatser
•    Mulighed for medejerskab på længere sigt

Sådan søger du jobbet

Du kan rette spørgsmål til Claus Hemmingsen på ch@liebhaverskovfogeden.dk eller på mobil 40 13 44 29.

Din ansøgning sendes til Carsten Abel på ca@carstenabel.dk.

Vi tager løbende samtaler med relevante ansøgere, og vi har ikke en endelig deadline på processen. Det vigtigste for os er at finde den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om LiebhaverSkovfogeden

Claus Hemmingsen
Klik og se større billede

Virksomheden blev startet af Skovfoged Claus Hemmingsen i 2008 ud fra et ønske om at lave skovrejsning og landskabsoptimering til kunder med høje forventninger og krav.

Virksomheden har løbende udviklet sig sammen med et netværk af loyale og kompetente underentreprenører og gennemfører ca. 50 vidt forskellige projekter om året. Virksomheden holder til på Claus’ ejendom i den fantastiske natur ved Vejle ådal.

Klik og se fotos fra nogle af vores naturprojekter

Kontakt Claus

Mobil: 40 13 44 29
Send en e-mail

Få lavet en

masterplan

 

Se hvordan »

Skovrejsning

søg tilskud

 

Se hvordan »

Nyhedsbrev?

Tilmeld dig her

 

Tilmeld »