One-stop-shop for dig og din skov

12/05/22

Hos LiebhaverSkovfogeden er vi specialister i at bringe dine drømme til live. Vi lytter grundigt til dine idéer, og sætter projekterne af på markerne med en landmåler, planter skov og graver søer, og når der er plantet, holder vi øje med ukrudt og skadedyr. Du får hele pakken hos os, lige fra beplantning til vedligehold og rådgivning over de næste 10 år, så du som køber ikke skal gøre andet end at nyde din nye skov. 

 

Fra du ringer og stiller det første spørgsmål, til du står med en færdig skov, er det kun Line og Claus du har kontakten med. Vi står for det hele, selv kontakten med entreprenørerne. Vores “one-stop-shop"-løsning gælder både for plantning af skov, som vi laver flest af, men også ved tilladelser og dispensationer. 

 

Vi har kontakt til alle maskiner, der skal bruges til arbejdet; skovningsmaskiner, knuser, traktor og plov til jordbearbejdning, plantemaskiner, radrensere, gravemaskiner og dumpere. Du behøver ikke være hjemme, når maskinerne kører, og du slipper derfor for bøvlet, og kan bruge din kostbare tid på noget helt andet. 

 

Der opleves en stor tillid til os, og vi kender maskinstationer, planteskoler og andre relevante virksomheder. Derfor bliver alt gjort rationelt, så kunderne i sidste ende ville have svært ved at kunne gøre det billigere selv - og bøvlet med planlægningen slipper du for. 

 

Få det mest optimale ud af din skov 

Hvis en jordejer har et stykke skov, som er bakket, kuperet og våd, og der står hugstmodent gran - så vil vi anbefale, at der laves afdrift, der skal køres ud til en bilfast vej, og sælges til den mest optimal pris. Derefter skal skoven reetableres, så den ikke bliver, som den var før.  

 

Har der tidligere været en bæk igennem skoven, men nu er den drænet væk - vi ser mulighederne i at fritlægge drænet, få det naturlig vand tilbage i landskabet og måske grave en sø i nærheden. De gamle stubbe fra afdriften kan knuses, så der kan laves vildtager eller lysåben skoveng og der kan plantes løvtræer som kan tåle den lidt fugtige bund. På den måde kan vi hjælpe med at opgradere arealerne på din ejendom, så de får mere værdi for både dig og naturen. Fra fugtig monoton granskov til varieret natur med stadig produktion af træ.  

 

Det kan være svært at se alle mulighederne og føre dem ud i livet, og det er dér, hvor vi kan hjælpe. Vi kan se potentialerne, samtidigt med, at vi får mest muligt ud af skoven – dette er LiebhaverSkovfogeden, vores one-stop-shop fra drøm til virkelighed. 

Kontakt Claus

Mobil: 40 13 44 29
Send en e-mail

Få lavet en

masterplan

 

Se hvordan »

Skovrejsning

søg tilskud

 

Se hvordan »

Nyhedsbrev?

Tilmeld dig her

 

Tilmeld »