Starten på Liebhaverskovfogeden

11/01/22

Claus Hemmingsen har tidligere været skovfoged i syv år ved Skovdyrkerne, hvor han passede 200 små skove i Vejle-området, som værende rådgiver og entreprenør. Igennem årene blev der lavet mange planer for skovrejsning og naturplaner ved siden af arbejdet som skovfoged. Med tiltroen om, at han har flair for at se mulighederne i landskabet, stiftede Claus derfor Liebhaverskovfogeden i 2008 under sit nuværende navn. 

 

Claus har baggrund som skov- og landskabsingeniør, det der før hed skovfoged, fra 2001 fra Skovskolen i Nødebo. I gamle dage hørte der til hver ordentlig gård en skov, men fokus var dengang ikke på skoven. Derfor blev Claus’ gamle arbejde, Skovdyrkerne, etableret for at hjælpe landmændene. Senere begyndte man også at lave naturplaner, så naturen kunne udbygges og udvikles på ejendommene. Hos Liebhaverskovfogeden arbejdes der mest med at plante skov, og mindre med skovdrift.  

 

Den 1. marts 2022 startede Line Kragelund hos Liebhaverskovfogeden. Line blev færdig som skov- og landskabsingeniør i 2021. Under sin uddannelse var Line i praktik i Nationalpark Thy og efterfølgende ansat som naturmedarbejder. Line motiveres af, at Liebhaverskovfogeden kigger på helhedsløsninger sammen med kunden, hvor det vigtigste ikke er at tjene flest mulige penge, men at produktet er bedst muligt for kunden. 

 

Hvis Line skulle beskrive Liebhaverskovfogeden, så fortæller hun, at de skiller sig ud ved, at de tør at se på helhedsløsningerne. Der ses ikke kun på den enkelte mark, men på hele ejendommen - på den måde bliver der skabt noget godt natur derude. “Vi omsætter kundernes drømme og ønsker til virkelighed, hvilket er helt fantastisk”, fortæller Line. 

 

Få dine jagtdrømme til at gå i opfyldelse 

Mange kunder efterspørger bedre jagtmuligheder, hvorfor det er meget passende, at både Line og Claus er jægere med mange års erfaring. 

 

Kunderne spænder sig meget bredt, da der er alt lige fra buejægeren, der ikke vil have noget, der stikker i sit læhegn, til riffeljægeren - og grundet flere års erfaring med jagt - rådgives der bedre i, hvad der er bedst de forskellige steder. Den fornemmeste opgave er at sammenkoble interesserne, så eksempelvis jagt og ridning samt bær og frugter kan gå op i en højere enhed. 

 

“Vi er et firma, der er halvt rådgivningsbaseret og halv entreprenørforretning. Vi planter træerne og etablerer søerne. Man kan godt have mange drømme med sin skov, men arbejder du sammen med os, så sørger vi for, at drømmene bliver til virkelighed”. 

Kontakt Claus

Mobil: 40 13 44 29
Send en e-mail

Få lavet en

masterplan

 

Se hvordan »

Skovrejsning

søg tilskud

 

Se hvordan »

Nyhedsbrev?

Tilmeld dig her

 

Tilmeld »