En hesteejendom skabes

Hestejendom
Klik og se større billede

Familien Høgh købte i 2008 ejendommen ”Skovdal” på 5 ha. De drømte om at leve i et smukt fredfyldt landskab, hvor deres to døtre kunne vokse trygt op.

Men drømmen blev forstyrret af en temmelig ensformig skov på hele 4 ha, der kun blev brudt af 2 lange lige skovveje. Derudover bestod ejendommen af en hestestald med plads til 8 heste og en 0,5 ha hestefold samt en ridebane.

LiebhaverSkovfogeden gennemgik ejendommen med det formål at kortlægge mulighederne. Vi aftalte med familien Høgh, at vi skulle udarbejde en naturplan for ejendommen.

Naturplanen

Naturplanen omfattede i dette tilfælde:

  • Skitser med tilhørende beskrivelse
  • Økonomisk overslag

    
Forslaget omfattede ca. 1,5 km ridestier, som bugter sig rundt i skoven. På stierne passerer man blandt andet:

  • 3 nye hestefolde
  • Frugthaven
  • Naturlegepladsen
  • Den primitive lejrplads
  • De små nye tilplantninger som eksempelvis ”Lille Canada” med de flotte efterårsfarver og ”Sequia-Lunden” med bl.a. de smukke og specielle mammuttræer.

Naturplanen giver et beslutningsgrundlag

Familien fik med denne naturplan et beslutningsgrundlag, der visualiserer ejendommens potentialer, beskriver fremgangsmåderne og synliggør økonomien i de forskellige delprojekter.

Familien besluttede at føre planerne ud i livet i samarbejde med LiebhaverSkovfogeden til glæde for dem selv, heste, ryttere og skovens vilde dyreliv.

Udover ”naturglæderne” har projektet også tilført ejendommen en ikke ubetydelig værdistigning, idet skoven nu udgør et absolut unikt ”ride-paradis”.

Læs mere om naturplaner

Du kan kontakte Claus Høgh på 24 48 58 89, hvis du vil høre, hvordan de har oplevet samarbejdet med LiebhaverSkovfogeden.

Kontakt Claus

Mobil: 40 13 44 29
Send en e-mail

Få lavet en

masterplan

 

Se hvordan »

Skovrejsning

søg tilskud

 

Se hvordan »

Nyhedsbrev?

Tilmeld dig her

 

Tilmeld »