En landejendom forvandles

Landejendom
Klik og se større billede

I efteråret 2009 besluttede familien Iversen, at de ville have mere glæde af at bo på landet. Familien består af Jane og Claus og deres 2 piger.

Marken på ca. 3 ha, som ligger i forbindelse med huset, havde været forpagtet af en lokal landmand de seneste mange år. Nu skulle den aktiveres og give herlighedsværdi til glæde for familien.

Skitse med planteplan

LiebhaverSkovfogeden gik derfor en tur på marken med Jane og Claus og lyttede til deres drømme og idéer for ejendommen.

De ønskede, at arealet først og fremmest skulle bruges til at gå tur i, men også at det kunne nydes fra stuehuset. Herudover ville familien gerne tilgodese dyrelivet og se fasaner, harer og rådyr.

Det blev aftalt, at vi i LiebhaverSkovfogeden skulle lave en skitse med tilhørende planteplan og et overslag over økonomien.

Jane og Claus fører planen ud i livet

I april 2010 plantede LiebhaverSkovfogeden arealet til. Der blev plantet ca. 6500 planter i 2 små skove, 20 frugttræer, valnøddetræer, kastanjetræer, blåbær og flere andre skønne planter.

Ca. halvdelen af arealet er tilplantet, mens der er slået stier i græsengene. Det sikrer familien adgang til deres nye smukke udsigt.

Familien Iversen kan kontaktes på 28 55 36 07, hvis du vil høre om, hvordan de har oplevet samarbejdet med LiebhaverSkovfogeden.

Klik og se fotos fra nogle af vores naturprojekter

Kontakt Claus

Mobil: 40 13 44 29
Send en e-mail

Få lavet en

masterplan

 

Se hvordan »

Skovrejsning

søg tilskud

 

Se hvordan »

Nyhedsbrev?

Tilmeld dig her

 

Tilmeld »