Se hvordan LiebhaverSkovfogeden forener skovearealer og engarealer i en smuk og harmonisk mosaik på Tågerup.

240.000 træer og buske er plantet på Tågerup

Tågerup - Skovrejsningsprojekt
Klik og se stort kort over Tågerup

 

LiebhaverSkovfogeden har forvandlet Tågerup fra at være en stor landejendom til at være en stor skovejendom, hvor skovearealerne er forenet med engarealerne i en smuk og harmonisk mosaik. Den nye skov vil beskytte grundvandet og fremme vilkårene for et varieret dyreliv.

Tågerup består af 240.000 forskellige træer og buske, der er plantet på et cirka 60 hektar stort område. Med sine 4 hektar skov med ægte kastanjetræer er Tågerup specielt designet til at fremme vilkårene for dåvildtet.

Derfor valgte Jørgen Schou LiebhaverSkovfogeden

"Mit mål med skovrejsningen på Tågerup er at øge herlighedsværdien og skabe bedre betingelser for jagt i området. Samtidigt er det et plus, at skovrejsningen er med til at beskytte grundvandet og truede dyrearter. Samarbejdet med LiebhaverSkovfogeden har været nemt og professionelt. De har haft gode idéer til udformningen af skoven og været løsningsorienterede. Skovrejsningsprojektet er en succes, og vi er meget tilfredse med slutresultatet og det markante og varige fingeraftryk, vi sammen har sat på naturen omkring Tågerup."

Jørgen Schou, Ejer af Tågerup

 

 

Skovrejsning - Tågerup
Klik og se større billede af luftfoto af Tågerup

Skovrejsningen er 100 % finansieret

"Tågerup er et klassisk eksempel på, hvordan skovrejsning kan være med til at beskytte grundvandet og skabe rammerne for et rigt dyreliv med gode jagtmuligheder. Omkostningerne til skovrejsningsprojektet, inklusiv mekanisk rensning af ukrudt, er fuldstændigt dækket af den attraktive tilskudsordning. Samtidigt får Tågerup stadig hektartilskud. Skovrejsningsprojektet på Tågerup er derfor samlet set en gevinst for både lodsejeren og naturen."

Claus Hemmingsen, Indehaver og skovfoged i LiebhaverSkovfogeden

Drømmer du om din egen skov?

Læs mere om skovrejsning og se, hvordan LiebhaverSkovfogeden kan hjælpe dig med at søge tilskud til dit skovrejsningsprojekt.

Læs om skovrejsning

Kontakt Claus

Mobil: 40 13 44 29
Send en e-mail

Få lavet en

masterplan

 

Se hvordan »

Skovrejsning

søg tilskud

 

Se hvordan »

Nyhedsbrev?

Tilmeld dig her

 

Tilmeld »